Questions? Call us!
Nederlands
Dutch
English
English
 
Bel mij terug

Verdeelinrichtingen

Een goede elektrische schakel- en verdeelinrichting is van groot belang. Het waarborgt de veiligheid van personen, kabels en aangesloten apparatuur bij overbelasting, kortsluiting, lekstroom of overspanning. Bovendien voorkomt het dat niet de gehele installatie spanningsloos wordt bij een eventuele storing.

ELM ontwerpt, produceert, onderhoudt, renoveert en installeert laagspanning schakel- en verdeelinrichtingen. We zorgen voor de productie, kwaliteitscontrole en een compleet keuringsrapport volgens de geldende of door u gevraagde regelgeving en certificering.

U kunt bij ELM kiezen uit een uitgebreid aanbod van diverse merken, verkrijgbaar in kunststof en plaatstaal en variërend van bouwvorm 1 t/m 4 tot IP20 t/m IP67. Voor iedere installatie bieden wij een passende oplossing. Voor woningbouwproject, utiliteitspand, industrie of infra. Naast systeemkennis heeft ELM kennis van de verschillende nieuwe toepassingsgebieden zoals zonne-energie, smart grids, infrastructuren, voor elektrische voertuigen en gebouwautomatisering.

Indien gewenst worden de energieverdelers afgeleverd met testrapporten van isolatieweerstand en/of hoogspanningstest.

Samen met de techniek van morgen