Questions? Call us!
Nederlands
Dutch
English
English
 
Bel mij terug

Panelenbouw

De bouw en installatie van bediening en besturingspanelen zijn binnen het brede dienstenspectrum van ELM het meest tastbaar.

Opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor kleine, grote of seriematige paneelbouw.

Wij denken altijd met u mee. Niet alleen over hoe u voordeel behaalt door uitbesteding van uw paneelbouw, maar ook door de nieuwste technologieën te gebruiken.

ELM levert projectmatig advies, duurzame oplossingen, betrouwbare installaties/machines en service en onderhoud volgens de actuele normen en richtlijnen op het gebied van besturingstechniek.

Groot voordeel

Alle disciplines voor besturingstechniek hebben wij in huis. Hierdoor zijn we flexibel, dynamisch en reageren we snel en kundig op uw wensen.

Transparant en dus geen verrassingen

Wij bieden volledige transparantie in onze raamafspraken en kostenstructuur. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. ELM ontzorgt, met een gegarandeerde kostprijs, standaardisatie en een kwaliteitsgarantie. Juist door samenwerking wordt een optimale mix ontwikkeld.

De toeleverancier brengt zijn kennis in als het gaat om innovatieve componenten. U denkt als klant mee vanuit uw proceskennis. Wij zetten onze bouwkennis in. We schrijven u niet de wet voor als het gaat om materiaalkeuze, maar bieden u wel onze standaard materialen. Dit alles resulteert in kwalitatief hoogstaande paneelbouw tegen een zeer concurrerende prijs.

Indien gewenst worden de besturingspanelen afgeleverd met testrapporten van isolatieweerstand en/of hoogspanningstest.

ELM staat voor technische vooruitgang. We hebben alle ervaring en expertise in huis om uw processen in de paneelbouw en assemblage te optimaliseren. Nieuwsgierig naar uw winst en mogelijkheden? Neem voor meer informatie of voor vragen contact met ons op.

Samen met de techniek van morgen