Questions? Call us!
Nederlands
Dutch
English
English
 
Bel mij terug

Over ELM

ELM staat voor Elektro Limburg Maasbree. ELM is sinds 1979 een vooraanstaand installatiebureau op het gebied van klimaat-, besturings-, elektro- en watertechniek. Ambitieus begonnen in de Limburgse agrarische sector, heeft ELM al meer dan 30 jaar internationale ervaring in de industrie (panelenbouw) en utiliteit!

Onze expertise

Bij ELM staan kwaliteit (Komo/BRL, VCA) service (24/7) en opleiding (o.a. erkend Kenteq-leerbedrijf) op een hoog voetstuk. We kunnen hierdoor naast de installatie van primaire installaties ook elektrotechnische keuringen en inspecties aanbieden, alsmede service- en onderhoudscontracten.

Kortom; Bij ELM kunt u terecht als uw totaal-partner op installatiegebied!


Turnkeyprojecten

Van elektrotechnische installatie tot aan waterbehandeling, ELM verzorgt de complete installatie voor uw bedrijf. Door de deskundigheid en kennis van water-, elektro, en verwarmingstechniek wordt door ELM de juiste technische oplossing gezocht voor uw hele bedrijf.

Duurzaamheid

Spaarzaamheid met energie en milieu zijn voor ons en onze afnemer erg belangrijk. ELM is zich hier terdege van bewust en neemt graag haar verantwoordelijkheid in deze maatschappelijke ontwikkeling. Sterker nog, wij hebben ons tot taak gesteld een voortrekkersrol te vervullen. De essentie van onze toekomstvisie? Zuinig en effectief!

De klant voorop!

Met onze ervaring kennen wij onze klanten en hun markten, waardoor we snel op ontwikkelingen kunnen inspelen. We kennen onze relaties en weten wat hun wensen zijn. Niet alleen bij installatie, ook na oplevering bieden wij alleen het allerbeste en hebben wij een serviceteam dat bij eventuele storingen en problemen 24/7 klaar staat!

Advies en service

Doordat we onze producten in eigen huis ontwikkelen, produceren én zelf installeren kunt u voor uw hele installatie bij ELM terecht. Waar andere toeleveranciers ophouden, gaan onze engineers verder. Bij ons staat de klant nog echt centraal, of het nu gaat om een uitbreiding van één afdeling, of complete nieuwbouw. Wij werken op basis van uw wensen en behoeften, niet die van ons.

Samen met de techniek van morgen