Questions? Call us!
Nederlands
Dutch
English
English
 
Bel mij terug

ELM industriële automatisering

Een efficiënt, rendabel productieproces begint bij een goede basis. ELM heeft ervaring met het ontwerpen en bouwen van schakelkasten, verdeelinrichtingen, besturingskasten en bedieningspanelen. We kunnen u hierbij begeleiden van ontwerp tot realisatie en nazorg. Daarnaast beschikken we over een moderne en goed uitgeruste werkplaats.

Schakelkast, bedieningspaneel of verdeelinrichting, wij hebben ervaring in vrijwel alle industriële markten en kunnen iedere wens op het gebied van paneelbouw vervullen. Ons aanbod:

  • Verdelers
  • Besturingspanelen
  • Instrumentatie skids
  • Bedieningspanelen (HMI panelen)
  • Bedieningslessenaars

Eigen werkplaats

We bouwen schakelkasten en bedieningspanelen aan de hand van tekeningen en schema's die onze eigen afdeling Engineering heeft gemaakt of die door de opdrachtgever beschikbaar zijn gesteld.

Het is ook mogelijk om de licht- en krachtverdelers in onze werkplaats te testen. Naast nieuwe panelen kunt u bij ons terecht voor retrofits, modificaties en inspecties.

Paneelbouw: een goede basis

ELM is graag uw partner bij uw paneelbouw. De besturingpanelen en licht- en krachtverdelers worden gebouwd volgens de geldende richtlijnen, normen en de eventuele klant- en landspecifieke voorschriften.

Samen met de techniek van morgen